Добро в очах дітей

 

15 лютого в Сумській муніципальній галереї відбулося урочисте закриття виставки «Добро очима дітей» та підбиття підсумків конкурсу дитячих малюнків.

Нагороджували авторів кращих робіт у двох номінаціях: «Все починається з чистого аркуша» та «Добро очима дітей». У першій номінації визначали переможців серед юних художників, до другої ж потрапили картини учнів загальноосвітніх шкіл, намальовані на задану тему. Від управління освіти і науки Сумської міської ради грамоти отримали 46 учасників.

 

 

«Агенція промоції «Суми» також обирала кращих і подарувала книги авторам картин: Огієнку Іванові «Музика дощу», Смольніковій Юлії «Птиця фенікс» та Зоріну Дмитрові «Зимова казка»/

У рамках виставки проводився збір коштів для онкохворих дітей. Скриньку із зібраними пожертвами передали волонтерам Сумського міського громадського об´єднання «Світоч». Всього було зібрано 2052 гривні і 10 копійок. На цьому волонтери не закінчили свою роботу, та вже о 17.00 організували акцію «Запали свічку». Метою даного заходу був збір коштів для онкохворих та привернення уваги суспільства до такої актуальної в наш час проблеми.

За матеріалами «Агенції промоції «Суми».