Недитяча благодійність дітей.

1336813672 slide_225672_962550_free1Сьогоднішня наша замітка – про дітей-благодійників. Як це можливо, як може бути, щоб діти і підлітки ставали благодійниками? Ймовірно, це може відбуватися в декількох ситуаціях: коли дитина сама стикається з болем і хворобами, коли вона дізнається про страждання інших і, ймовірно, тоді, коли її вчинки вирішують підтримати батьки. Важливо й те, щоб у дитини було що пожертвувати – гроші, сили або хоч що-небудь корисне іншим.

Трагічна історія Райана Кеннеді.....

.У 2010 році в США 10-річний Райан Кеннеді, у якого була остання стадія раку мозку, перервав лікування. Він вирішив віддати гроші, зібрані благодійниками на його операцію на користь інших хворих дітей. Райан помер на другий день після свого 10-го дня народження. Його історію можна прочитати на багатьох сайтах і порталах. Одна з найбільш докладних – на порталі Oaklandpress.

В 2007 році у хлопчика виявили рак мозку. Йому довелося пройти 9 найскладніших операцій, а також 4 види хіміотерапії. «Всі ці роки мій син поводився дуже мужньо, - розповідала мати хлопчика Кімберлі Морріс-Карп. - Однак в один з днів Райан прийняв серйозне рішення: він відмовився від медичної допомоги на користь інших дітлахів».

До долі Райана були небайдужі не тільки близькі і друзі, але й зірки шоубізнесу. Наприклад, Брітні Спірс закликала у своєму твіттері допомогти йому.

Райан подарував хворим дітям $150 тисяч, накопичені в результаті пожертв.

Після смерті Райана виникло товариство «Друзів Райана Кеннеді». Зараз вони збирають гроші на будівництво дитячого ігрового майданчика, названого в його честь.

http://news.mbfportal.com/article/nedytjacha_blagodijnist_ditej/