Краще маленька допомога, ніж велике співчуття.

7qrHSKZ2eUs

У Сумській спеціалізованій школі І ступеня № 30 протягом квітня й травня проходив загальношкільний благодійний проект «Руку допомоги простягни». Адміністрація школи сприяє реалізації проекту в масштабах усього навчального закладу.

Ми провели благодійні концери для всіх учнів школи та батьків. В результаті було зібрано 3020 гривень добровільних грошових внесків....

.Окрім того протягом квітня учні та батьки приносили до школи канцелярські товари, миючі засоби, предмети особистої гігієни, м'які ігашки, дитячий одяг та взуття.

Під час реалізації проекту ми приєдналися до обласного благодійного проекту «Подаруй життя!», перерахували зібрані кошти на лікування онкохворих дітей: Бондар Миколи (700 грн.), Стрельнікова Тимура (800 грн.), Шпак Аліни (800 грн.), а також на рахунок Сумського товариства захисту тварин (720 грн.).

17 травня ми відвідали гематологічне відділення СОДКЛ, подарували дітям, які знаходяться на лікуванні, канцелярські набори; передали у кабінет психологічної терапії альбоми для малювання, фломастери, фарби, кольорові олівці, кольоровий папір.

Члени Ради Мудрогномії сформували посилки з метою допомоги тваринам, якими опікується Сумське товариство захисту тварин.

23 квітня зібані канцелярські товари, миючі засоби, предмети особистої гігієни, м'які ігашки, дитячий одяг та взуття ми передали мешканцям обласного реабілітаційного центру для дітей.

Впевнені, що наші зусилля не марні. Зрозуміло, що у матеріальному вимірі наша допомога – крапля в морі, але головне, що діти і батьки, які ведуть боротьбу з жахливими хворобами, люди, які діють у сфері гострих соціальних питань, відчувають підтримку, а це надає дотаткових сил, підкріплює надіюALJmbFYrI9YdLbvAZZhankiyC3pI8xUXoKFXhgvKAbL8v-XeQp3ZR4Q.