Ігнатовська Ілонка. Новини.

MZ4fAPdxtYM25.04.2014 р. дівчину терміново відправили до НДІ нейрохірургії ім. Ромоданова м. Київ. Це була п’ятниця, тому, прибувши до Києва о 4 годині вечора, в лікарні знайшли тільки чергового лікаря.........

 (хоча сумський лікар обіцяв, що дитину зустрінуть і вже приготують операційну). Оглянувши дитину і документи, передані з Сум, разом зі знімками, київський лікар відразу сказав – рухайтесь далі за кордон. В Україні немає такого обладнання і таких спеціалістів, котрі змогли б врятувати дитину – ситуація критична. Пухлина настільки велика, що вже заважала Ілонці дихати, тому не можна було гаяти часу. А тут вихідні попереду. Лише завдяки неймовірним зусиллям рідних, вдалося навіть у вихідні дні зв’язатися з клінікою Кіндер Шпіталь у Швейцарії, підготувати у понеділок зранку візи та вирушити за кордон. 

Місцеві лікарі відразу переробили всі аналізи, оглянули дитину і сказали, що це дуже рідкий і важкий випадок.. Попереду надзвичайно важка операція, але надія є. Дякувати Богу, знайшовся надзвичайно добрий чоловік, котрий швидко велику суму грошей віддав у борг. Без тих грошей про операцію мова навіть не йшла.

Ніч з 01 на 02 травня перед операцією була дуже важкою – Ілонка вже важко дихала, та навіть почала задихатися. Реанімаційна бригада зробила все необхідне. Дівчинку нормально підготували до операції, операція пройшла нормально.

Зараз на малечу чекає довга реабілітація, а потім – хіміотерапія та опромінення. Все це потребує додаткових коштів – 90 тис. франків.

Родина шокована такою сумою коштів. На картку батьків вже надійшла сума у розмірі 40 тисяч гривень. Дякуємо всім, хто відгукнувся. Час іде, а на опромінення грошей ще не достатньо. БЛАГАЄМО ПРО ДОПОМОГУ.

На сьогоднішній день Ілонка почуває себе набагато краще. Вже по-троху говорить, ходе. Але біда, як то кажуть, не приходить одна. У нирках мелечі виявлені камені. Проводиться обстеження і додаткове лікування.

Материальную помощь можно оказать на карту Приват Банка на имя мамы Игнатовской Ольги Николаевны — 4627 0812 0598 6248