Юлія Ісай. Друзі…….

16386861 738915519596671 8237217461105763750 nДрузі, давно не писала про Андрійка, він зараз на реабілітації вдома. Попереду пункції із кісткового мозку, по результатам яких і буде визначене подальше лікування. Будемо усі разом сподіватися на краще!!!
Нижче фотозвіт - ліки для Андрійка, це кошти, які залишилися -1900 грн (решта з Пурінетолу), а також із Скриньки Добра, що стояла у йога-залі Alena Isay. Дякуємо усім за участь.............

 А тепер про подальші дії: дуже багато думала над загальною ситуацією з онкохворими дітками у нас, не десь там...а саме у нас у Сумах...За останні декілька днів поспілкувалася з дуже сильними духом людьми, й ми вирішили, що потрібно об'єднувати зусилля. Хочу сказати, що є стратегічне та тактичне бачення того, що можемо зробити ми разом!
Я не можу зараз спрогнозувати, як швидко це вдастся зробити та й не можу гарантувати, що точно все вийде так, як хотілося б...Та, якщо не спробуємо, то точно не вийде;)
Хочу сказати, що зараз будемо намагатися підтримати Світлану Борсук та Даню Громова, я вже знаю які ліки їм необхідні та які кошти потрібні...У подальших постах буде детальніша інформація та звіти. Друзі, хто знає мене особисто та відчуває, що може допомогти цим діткам, я буду дуже вдячна за дзвінок чи повідомлення...
Діємо з добром, Друзі!!!